Mijn liefhebberij qua fotografie is het maken van series, waarbij deelnemers van nog droog in compleet doorweekt transformeren. Er is behoorlijk wat beeldmateriaal van het bovenbeschreven eerste bezoek en tal van latere bezoeken. Sommige series zijn gemaakt met de fotocamera andere met de video. In beide soorten beelden heb je analoge en digitale voorbeelden. De aanvankelijk voorsprong van analoog is inmiddels volkomen teniet gedaan. Stilbeelden van de video zijn beter dan de foto's van vijftien jaar her. Zelf neem ik ook altijd deel aan het tonnetjesteken en doe geen enkele concessies aan de kleding. Het is niet altijd even eenvoudig iemand te vinden, die mij wil filmen of fotograferen. Gemiddeld kost het mij drie afdalingen om van top tot teen doorweekt te zijn. Hieronder wat series uit Ketel. De ene deelnemer is wat gelukkiger dan de andere...

Opmerking: De foto's zijn verkleind via het ingeven schermmaten. Wanneer men hogere resolutie wil zien, kan dat door openen in een nieuw venster of downloaden !!!

Bovenstaand een afdaling is van mijzelf: Midden in de roos. Van het ene moment op het andere ben ik van helemaal droog compleet doorweekt. Je ziet het water naar beneden komen. Na afloop glimt de broek prachtig. Ik draag een spijkerpak. Altijd leuk om je kleren aldus nat te maken. Het geheim zit hem in de plaatsing van de handen. Hoe verder naar achteren hoe meer water over de kleding.