Voorjaar 2016 kreeg ik een mailtje van een filmer, die koningsdag Oud Hollandse spelen in beeld moest brengen voor de staatsloterij. Hij had mij gevonden via mijn website en vroeg of ik een keertje wilde komen hangen. Vanzelfsprekend was dat geen probleem. Ik heb hem wat dingen uitgelegd over het Spijkerbroek hangen. Je moet het natuurlijk altijd volledig gekleed doen. Zelf ga ik met de auto naar een evenement en neem deel in wat ik toevallig aan heb. Ik heb geen droge spullen bij me en stap na afloop gewoon drijfnat in de auto voor de rit naar huis. Dat sprak hem zeer aan. Hij wilde dat gegeven een prominente plaats geven in de video. Tijdens het filmen moest ik meerdere malen in drijfnat in de auto stappen. Telkens opnieuw nat gemaakt...

Hij kwam zaterdag 25 maart met een complete filmploeg naar mijn huis voor een interview. We hebben zo'n drie uur gepraat en film geschoten. Daarna gingen we naar Ouderkerk aan de Amstel. Het plaatselijke Oranjecomité stelde haar faciliteiten ter beschikking om de verfilming mogelijk te maken. Ze vonden Sebastiaan bereid om de strijd tegen mij aan te binden. Op 25 maart is het water nog zo koud, dat binnen een kwartier na het vallen de thuisreis aanvaard moest worden. Ze hebben zoveel mogelijk gefilmd op de kant. Pas op het allerlaatste moment na zes uur in de avond kwam het grote moment, dat we eindelijk echt mochten gaan hangen. Het duurde minder dan vijftien seconden. Mijn tegenstander lag net iets eerder in het water, dan ik zelf. Het resultaat op YouTube is best aardig geworden. Ik heb het inmiddels aan alle vrienden en kennissen laten zien.

Hij kwam zaterdag 25 maart met een complete filmploeg naar mijn huis voor een interview. We hebben zo'n drie uur gepraat en film geschoten. Daarna gingen we naar Ouderkerk aan de Amstel. Het plaatselijke Oranjecomité stelde haar faciliteiten ter beschikking om de verfilming mogelijk te maken. Ze vonden Sebastiaan bereid om de strijd tegen mij aan te binden. Op 25 maart is het water nog zo koud, dat binnen een kwartier na het vallen de thuisreis aanvaard moest worden. Ze hebben daarom zoveel mogelijk gefilmd op de kant. Pas op het allerlaatste moment na zes uur in de avond kwam het grote moment, dat we eindelijk echt mochten gaan hangen. Het duurde minder dan vijftien seconden. Mijn tegenstander lag net iets eerder in het water, dan ik zelf. Het resultaat is best aardig geworden. Ik heb het inmiddels aan alle vrienden en kennissen laten zien.