Boven een foto, die niets aan duidelijkheid te wensen overlaat. De broek glimt. De jas is nat. De kleding eronder is nat. De haren zijn nat. Ik ben dus in 40 cm diep water kopje onder gegaan. Hetzelfde laken en pak in de twee volgende foto's. Ik van top tot teen helemaal doorweekt.

 

 

 

 

Tijdens mijn deelname aan het polsstokspringen in Loosdrecht zijn er door de verschillende fotograven nogal wat foto's van mij gemaakt. Kennelijk inspireerde mijn stijl van springen zeer. Driemaal kwam ik languit in de waterbak terecht. Ik was in mijn normale kleren evenals veel andere deelnemers. Alleen had ik meer (alles) aangehouden. Dat wil zeggen Spijkerbroek, T-shirt, overhemd, grijze trui, sokken, schoenen, slipje en zwaar windjack. De meeste waren in spijkerbroek en T-shirt. Het is een geweldige kick om zo met alles aan compleet kopje onder te gaan. Na elke sprong gutste het water uit mijn kleren. Hier wordt mij de poedelprijs uitgereikt. 

 

      

 

Bij de landscape foto's ook wat beelden van de tweede en derde duik. Van de eerste duik de foto van voren vlak voor de draai boven het water, waardoor ik ruggelings kopje onder ga in de waterbak. Onder de instructie hoe te springen. Vergeten werd te vertellen, dat je vooral vastberaden de overkant in het oog moeten houden. Anders wordt je toch nogal nat. Onder nog wat foto's van diverse andere fotograven. Ze zijn afkomstig van site van de organisatie resp. bijbehorende fotopagina.