Dit was de arena. Onderaan de pagina een foto van een grote bak met gunge voor aanvulling. Er waren diverse aardige acts. Verkleed als enorme bij trad iemand meerdere keren aan tegen een groep kinderen. Iemand deed mee als politieagent, die wegens het ontbreken van een vergunning het evenement wilde beŽindigen. Zoals dat hoort met het gezag, kwam hij onder toeziend oog van twee echte politieagenten binnen de kortste keren door de inspanningen van de leden van de organisatie languit in de jam terecht. Ook de vorige keer waren er ook een aantal opmerkelijke gevechten:

 

 

De jam is altijd tamelijk overvloedig aanwezig. Soms heeft hij een wat andere kleur. Ze hebben naast de arena een grote container gevuld met jam staan, die na elk gevecht een flinke aanvulling geeft. Als je languit in deze dunne enkele centimeters dikke laag terecht komt, ben je op slag compleet doorweekt. Ook als je zoals ik meerdere lagen kleding draagt, kun je er zeker van zijn, dat je snel van top tot teen doordrenkt bent 'jam'. De vorige keer ging de arena stuk en ontstond er een gat. De organisatie en de deelnemers lieten zich niet uit het veld slaan en gingen gewoon verder. Ook toen het leeuwendeel van de jam verdween in het gat, hoefde je je geen illusie te maken over de staat van je kleding na afloop van het gevecht.

 

 

 

Het aantal volledig geklede deelnemers is wat schaars. Er waren ditmaal twee dames in winterkleding, die de strijd met elkaar aanbonden. De overdaad aan kleding bleek best een probleem. Het was tegen de 30 graden in de schaduw. De vorige keer nam een jongen deel in zijn normale kleding volledig gekleed in het zwart. Ondanks het wegvloeien van het grootste deel van de jam, zat hij reeds op de derde foto van top tot teen onder de jam. Het vergt goed kijken om te zien, dat hij op de tweede foto nog een gedeeltelijk schone broekspijp heeft.

Onder wat aardige foto's van de locatie en beter geklede deelnemers. Het zwarte broekje en wit T-shirt is leuk om te zien als het nat wordt.